søndag den 13. februar 2011

Søndagsglimt

Hjemme-brunch med blåbærpandekager, frossen gå/fototur ved stranden i godt venindeselskab, udsigt til Venø (nok bedst at sejle dertil til sommer...) og en kærlig blomster-overraskelse. Det har været en god søndag hvor jeg har fået tanket op med nyt brændstof til den kommende uge! Og du kan kigge inden for hos mig på wooz.dk hvor Joan hver søndag besøger forskellige bloggere....

Er du blevet fyldt med fornyet brændstof denne weekend?

4 kommentarer:

 1. Jeg så din lejlighed inde på wooz.dk, det et rigtig flot hjem du har dig. mvh maja

  SvarSlet
 2. Tusind tak Maja - det er jeg glad for at høre!

  SvarSlet
 3. Næhh, men det blev jeg da lige da jeg så dine lækre billeder - og de blåbærpandekager, ser altså lækre ud :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 4. fine, fine glimt - og herligt kig ind i dit hjem. Hyggeligt.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...