torsdag den 17. februar 2011

Spis græsplænen!


Min veninde, Naboen, har givet mig en helt særlig gave. Nemlig ca. 8 bidder af en græsplæne. Økologisk naturligvis. Eller det er ihvertfald de ultrasunde wheatgrass shots, som hun har medbragt hele vejen fra det ganske KBH. Nu ligger de i min fryser og venter på, at jeg trænger til en haps af nyslået græs.... Mums ;)

Konceptet er ikke nyt for mig, for da jeg boede i Australien for flere år siden var det vældigt populært at pleje sit immunforsvar med sådan et par shots om ugen. Især på min yndlingsjuicebar, Boost Juice så jeg dagligt (ja ja, jeg var næsten hverdag, dog ikke for at guffe græs) folk snuppe sig en mundfuld nyslået græs. Hvad gør man ikke for at holde sig sund og rask nu om dage?!  

6 kommentarer:

 1. Det lyder spændende.
  Hvordan skal du bruge det?

  SvarSlet
 2. Hey Maria,
  Tak fordi du kikkede forbi - jeg har også besøgt dig og er vild med din blog!

  Jamen jeg snupper det bare som en shot når det er optøet. Ellers dumper jeg det i min morgensmoothie... så smager det mindre af græsplæne ;)

  Hvis du er hooked på helseinfoen, så tjek det her link: http://en.wikipedia.org/wiki/Wheatgrass

  SvarSlet
 3. Hey Marian

  Send mig en mail med din adresse, så sender jeg en lille pakke til dig :-)

  Håber du snart er frisk igen, papir i snotnæsen og græsplænen i munden - så kører det :-)

  God dag søde Marian!

  SvarSlet
 4. Tak for komplimentet og linket - det vil jeg straks kigge på :)

  Joh, jeg er vist ret hooked på helse og økologi. Urtekram og andre økovarer fylder ihvertfald vores køkken ;) Vi har været igennem noget af et forløb med fødevareallergi med vores mindste og så er det især rart at Urtekram altid har et godt alternativ og uden alle de pokkers e-numre.

  Jeg glæder mig til nye indlæg fra dig - det jeg har set indtil videre har ihvertfald været spændende.

  SvarSlet
 5. Hej Marian
  Interessant er det, men som græsallergiker tror jeg ikke det er et hit for mig!?
  Mange hilsner
  Karina

  SvarSlet
 6. @ Maria fra Kreativista - tak! Jeg har smidt dig en email nu. Og jeg er heldigvis på toppen igen... sådan da!

  @ Maria fra Stjernedrys! Det er altid udfordrende at leve uden gluten og mælk! Dejligt at du er glad for Urtekram. Så er vi to ;)

  @ Karina... hmmm det kan godt være du ikke skal udfordre skæbenen, men man ved aldrig jo :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...