mandag den 7. februar 2011

Vægfryd i størrelse S

Jeg har tidligere skrevet om, at jeg er lidt pjattet med Therese Sennerholts geniale budskaber til væggen. De minimalistiske plakater med ord larmer bare så meget og det er vildt cool!!

I weekenden besøgte jeg min veninde som desværre blev NØDT til at købe lidt af de skønne sager fra webshoppen. Jeg blev grøn af misundelse - se lige hvor fedt det ser ud på billederne ovenfor. Nu hvor man også kan få Therese Sennerholts budskaber i str. S som postkort, så tror jeg også hellere jeg må klikke forbi med dankortet.... tror man skal være hurtigt, for de er vist ved at løbe tør for enkelte af trykkerierne!

4 kommentarer:

 1. TUSIND TAK for det perfekte tip - min stue har temaet "black/white". De fine budskaber ville jo passe perfekt ind :-)

  SvarSlet
 2. Go for it! De er da ikke til at undvære :)

  SvarSlet
 3. Ej det er så fine... Men Malene, kender du det, jeg har jo en millon postkort og fede ting i forvejen, så jeg ved ikke helt om jeg må handle mere af den slags!

  Jeg håber, at du finder lidt til dit sort/hvide look i stuen, Maria!

  SvarSlet
 4. Jeg kender det alt for godt. Jeg er ved at løbe tør for vægplads - eller er det egentlig ikke bare et spørgsmål om større boligdrømme? ;)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...