onsdag den 30. marts 2011

Burger-bølgen...Burger-bølgen virker til at have ramt det danske land hvor flere burgerbarer efterhånden popper op. Jeg har været på Cocks & Cows, som var en meget skuffende oplevelse fordi jeg havde store forventninger til gourmetburgerne derfra. På hjemmesiden ser de helt fantastiske ud, men i virkeligheden er de lidt tavelige. Brødet er standard og så tørt at det smuldrede. Fritterne som om de havde været i frituren flere gange.... yiiirks!

MEN i lørdags var jeg så på Burger & Bun i Istedgade til frokost. Her serveres the real American burgers til omkring 125 kr., milk shakes 40 kr. og håndskårne fritter til 35 kr. og indretningen var ret dineragtig. Min chokolade milk shake var vidunderlig og jeg synes også burgeren levede op til forventningerne. Det var en kæmpe portion og vi var stort set mætte resten af dagen. Men jeg synes det var liiiidt dyrt.

Måske fordi jeg sammenligner med min egen hjemmelavede Aussie Burger med spejlæg, rødbeder og hele molevitten!?!

Har du en yndlingsburger eller en favorit-burgerbar?

4 kommentarer:

 1. Nøj, det ser lækkert ud! :P

  Uh, jeg skal fråde SÅ mange burgers og milkshakes i USA til sommer :D

  SvarSlet
 2. Jeg liker lakseburger med fiskekake av laks, salat, tatziki, tomat, agurk...Namnam :)

  SvarSlet
 3. Åh, burger! Jeg elsker burger. Engang troede jeg ikke, at jeg kunne blive vegetar nogensinde, hvis jeg skulle undvære burgere! Men det går jo så udemærket. Jeg har været på en i en burger joint her i Kbh, som vist har to steder i byen. Alletiders burgere. store og lækre! Uha! Og flere vegetar"bøffer" at vælge imellem! Og store øl og gode fritter! Alstå de har også helt almindelige bøffer.
  http://www.halifax.nu/

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med burgere med alt slags fyld - næsten. Både fisk, vegetarbøffer og køøød! Det ser godt ud det sted, fasterfiiiis-i-kasketten! Det vil jeg teste næste gang jeg er i KBH!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...