tirsdag den 29. marts 2011

Farverige dage

Jeg har holdt computerfri og forlænget weekend i København. Det var balsam for krop og sjæl... selvom jeg elsker livet foran skærmen, så er det også bare fantastisk at trække stikket indimellem og have fokus på andre ting. Forårsvarme, kaffebarer, sushi, venindeselskab, museumsbesøg, vandmelon i solen og Vesterbrosk hygge... arhhhh så rart!

Her er lidt snap shots fra mine farverige dage i storbyen, som fyldte mig med fornyet brændstof og inspiration.

Trækker du stikket indimellem eller har du også svært ved at undvære den virtuelle verden?

6 kommentarer:

 1. Min mor på landet og når jeg er der trækker jeg stikket ud og nyder stilheden!

  SvarSlet
 2. Nydelige bilder og viktige ord! Jeg er også bevisst på å koble av innimellom. Det er ikke alltid så lett, men gud så herlig! Hvis man jobber for å skape kontraster i livet sitt blir man lykkelig... :) Det et min livsfilosofi! Ha en fin dag.

  SvarSlet
 3. ÅHH dejlige billeder. Vi trækker tit stikke ud, især ved Vesterhavet i mine forældres sommerhus. I weekenden bød det på dejlige venners selskab ved havet, ild i brændeovnen og dejligt solskin.

  SvarSlet
 4. jeg trækker bestemt stikket ud nogle gange - gør det faktisk i øjeblikket fire gange om ugen, når jeg træner. jeg glemmer alt om en proppet mailbox, blogland osv. det gør godt! jeg er vild med dit break og de fine billeder.

  SvarSlet
 5. Hvor er det godt at høre, at I også trækker stikket ud engang i mellem og forlader den virtuelle verden! Det må jo ikke gå hen og blive den eneste verden vi befinder os i.. men jeg er nu stadig glad for den vi har her hvor vi kan følge med og lade os inspirere af hinandens liv!

  SvarSlet
 6. Jeg trækker stikket ud i 14 dage i sommerferien og det er guld værd. Har godt nok abstinenser de første par dage og savner mit netværk helt utroligt MEN nærvær og fordybelse kan altså bedre lade sig gøre når man er offline.

  Jeg vil gerne blive bedre til at trække stikket ud når jeg arbejder hjemmefra og dermed få adskilt arbejdstid og fritid. Er ALDRIG online på mit job men når jeg arbejder hjemmefra er det anderledes.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...