søndag den 6. marts 2011

Fotokunst


Foam Fotografimuseum Amsterdam så min veninde og jeg udstillingen "pretty much everything" med fotokunst af Inez Van Lamswerde og Vindoodh Matadin. Den kendte, hollandske fashion photographer duo har tage så mange fantastiske billeder, som provokerer og overrasker med stærke udtryk. Nu er jeg dybt misundelig for min veninde købte denne oversize plakat med hjem, der nu pryder hendes stue. Gid jeg havde orket at slæbe en stor plakatrulle rund i hele Amsterdam og mase den ind i bilen så jeg kunne have blæret fotokunst på min vægge...

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker den plakat - og hende, der har den er også meget rar...

    SvarSlet
  2. Jeg er meget enig. Det er jo min nabo =)

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...