fredag den 18. marts 2011

Glimt fra Istanbul

Efter en intens og fantastisk uge i Istanbul sidder jeg lige nu i lufthavnen og er fyldt med kaotiske indtryk, skønne smagsminder og rigtigt mange oplevelser sammen med inspirerende mennesker. Jeg er træt i hele kroppen og hovedet for jeg har knoklet fra morgen til aften med Food Architect uddannelsen. Heldigvis blev der også tid til et smut i bazar, et tyrkisk bad og adskillelige kopper æblete. Jeg har masser af gode fifs med i lommen til dig hvis du pønser på selv at besøge Europas største by.... Men jeg er udkørt og drømmer pt. bare om at komme hjem til nærværd og en leverpostejsmad!

God weekend! 

4 kommentarer:

 1. Lyder som en fantastisk uge og ikke mindst hård uge! Har "savnet" dig her på bloggen så skønt du snart rammer dansk jord :-)

  SvarSlet
 2. Spændende! og velkommen hjem :)

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem! Glæder mig til at høre mere om det hele!

  SvarSlet
 4. Dejligt du er tilbage igen. Glæder mig til at høre mere om turen. Det må have været spændende at opleve noget helt andet, end man er vant til :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...