lørdag den 19. marts 2011

Her bor jeg // mit køkken


Kom et smut med ind i mit køkken og mit hjerterum. Det er nemlig her jeg forelsker mig i smagsoplevelser, laver mine opskrifter, tager billeder af mad og nyder gode snakke, magasinlæsning og kaffe i køkkenbaren. Vi laver madplaner og bladrer i kogebøger for at finde ny inspiration. Vi spiser brunch i baren og hænger ud - det er virkelig et rigtigt rart sted! Hylden er fyldt med personlige tegninger og fotos, lidt fine dåser med kaffe og store bogstaver. Skabene er fyldt med øko-mel, bønner, linser, ris og masser af te. Jeg behøver vel ikke at sige, at jeg har et STORT forråd af økologiske kolonialvarer?! Og 1000vis af skåle, kopper, kander og tallerkener...

Hvis du vil læse om indretningen,  stilen og se andre billeder, så klik lige et smut forbi her hvor Joan har fremvist mit hjem.

Hvordan har du det med dit køkken?

6 kommentarer:

 1. i får da det bedste ud af jeres køkken. det lyder simpelthen så hyggeligt, og det hele ser fint ud. får helt lyst til at lure i både skuffer & skabe;)

  SvarSlet
 2. Hyggeligt rum med små fine detaljer. Og så er råvarerne bare i orden, det kan jeg da se ;)

  SvarSlet
 3. Jeg HADER mit køkken!! I en studie bolig kan man bare ikke få det hyggeligt! Og orden er noget du skal kigge langt efter.. Ikke ligesom dit :-)

  SvarSlet
 4. Wauw! Jeg kunne flytte lige ind i dit hjem - det ser dejligt ud Marian :-)

  SvarSlet
 5. Overskudskvinde i et køkken - det er virkelig fantastisk Marian :-)

  SvarSlet
 6. Tak allesammen! Hvis ikke der kun var plads til to i min køkkenbar var I alle inviteret på lynkaffe for de skønne kommentarer ;)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...