onsdag den 2. marts 2011

Lounge-stemning

Alt imens jeg har en ultrahektisk kalender de næste par uger inden jeg skal til Istanbul, så drømmer jeg om at gemme mig i mit hyggelige sofahjørne mellem de mange bløde puder med stakkevis af magasiner, fødderne på puffen og så varme kopper te + lidt lækkert musik til at fuldende lounge-stemningen..... Men det er bare en drøm og en længsel for realiteterne virker ikke til at give mig sådan et pusterum lige forløbigt.

Kender du det hvor man virkelig trænger til at geare ned, men egentlig ikke har udsigterne til det? 

4 kommentarer:

 1. Fine puder!

  Kender det godt, jeg er bare sådan en der giver mig selv tid til det, for jeg kender mig selv godt nok til at jeg bliver lettere irritabel hvis jeg ikke får min "me-time".. Lyder spændende med Istanbul! :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder ellers fedt med udsigt til Istanbul, men jeg kender godt det med ikke at have tiden til at slappe helt af, som man gerne ville.

  SvarSlet
 3. Åhh glad for jeg ikke er den eneste, selvom jeg synes vi alle bør chille og slappe af!

  Det bliver spændende med Istanbul, men også lidt udfordrende. Jeg skal på 2. modul med en uddannelse jeg er i gang med, så turen er højst sandsynligt mest hard work!

  SvarSlet
 4. håber snart du får et tiltrængt break, marian. den hyggekrog ser så drønhyggelig ud. oplagt til et godt magasin & en kop te.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...