mandag den 14. marts 2011

På vej til Istanbul

Når du læser dette er jeg på vej til Istanbul. For første gang. Har pakket kufferten med tidligt forårstøj, skrivetøj, papir, noter, interviewskemaer og tyrkiske lirer. Jeg skal nemlig på uddannelse de næste 4 dage hvor jeg kastes totalt out of comfort zone. Spændende.... og også lidt uhyggligt hvad dagene byder på! Kebab, æbletobak, deligths, sol og krydderier er umiddelbart mine forventinger til byen, som jeg har hørt er supermoderne samtidig. Jeg håber, at jeg kan lave statusrapport undervejs og byde på masser af fine fotos... men hvis ikke er jeg sikker på, at jeg har nye gode historier i ærmet når jeg er retur.

Ha det godt så længe...

9 kommentarer:

 1. hav en smadderdejlig tur. håber, solen skinner en masse på dig dernede. glæder mig til, du ryster historier & fotos ud af ærmet igen.

  SvarSlet
 2. Åh, hvor spændende!! Rigtigt god tur! Det kan kun blive godt, trods udfordrende oplevelser!

  SvarSlet
 3. Rigtigt god tur, sug en masse sol og inspiration til dig og strål det ud på os andre når du kommer hjem.

  SvarSlet
 4. ÅHH det lyder eksotisk og vildt spændende - god tur Marian!

  SvarSlet
 5. Ha' en skøn tur. Jeg glæder mig til at få et sneakpeek, når du vender retur :)

  SvarSlet
 6. God tur - er slet ikke misundelig :) Fantastisk med sådan en rejse. - Mette

  SvarSlet
 7. Så kult!! God tur :) håper vi får se bilder og høre mer om istanbul etterhvert! Kos deg.

  SvarSlet
 8. Skønt med en tur til Istanbul og en masse nye input. Gul zone er der hvor man udvikles, det kan være skræmmende, men du kommer helt sikkert hjem med hovedet fuld af ny viden og energi! Nyd det;-)

  SvarSlet
 9. 1000 tak allesammen. Hvor dejligt at få adgang til bloggen igen og så komme tilbage til så mange skønne kommentarer... Sidder pt. i lufthavnen og venter på mit fly til Billund. Hovedet er fyldt med indtryk og inspiration. Men kameraet er heldigvis også fyldt med mange skønne billeder....

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...