fredag den 25. marts 2011

PEANUT BUTTER: Den bedste morgenmad to go

Den første bid er gratis. Herefter er du hooked!!

Jeg har lidt dårlig samvittighed over at dele dette lækre tip med dig, for det fører til ren afhængighed. Men jeg er altså bare vild med denne kombination af rugbrød, chrunchy peanut butter og honning. Hver bid er forkælelse og himmerrigsmundfulde. Haps, haps, haps... og så er maden væk. Lige nu er det min yndlingsmorgenmad to-go. Kombinationen lyder måske skør, men de tre ingredienser er gode legekammerater rent smagsmæssigt. Honningen gør også, at peanut butteren ikke er så klæg og sætter sig fast i ganen ;) I øvrigt kan jeg også anbefale dig, at toppe din normale honningmad med mandler. Endnu en overraskende god smagskombination!

8 kommentarer:

 1. Mmm, det kunne jeg faktisk godt forestille mig! Den kombi må prøves :D

  SvarSlet
 2. Uh, det er helt bestemt også en af mine yndlingsmadder sådan en sag. Og honning og mandler lyder jo helt fortryllende, det prøves om lidt til en alene-hjemme-aftensmad!

  SvarSlet
 3. Årh, halløj mundvand!

  Min favorit: riskiks med peanutbutter, æblebåde og kanel... HAPS! :-)

  SvarSlet
 4. Det virker til jeg ikke er den eneste peanut/honning-fan eller pusher.. jeg kan også godt lide peanutbutter i kombi med æble eller agurk, men jeg har aldrig prøvet med kanel også! Det må jeg så teste!

  SvarSlet
 5. Det hørtes utrolig godt ut...Hm, her er det kanskje bare å passe seg :)

  SvarSlet
 6. Peanutbutter.. nomnomnom! Jeg er vild med det! Også selv når det klistrer i ganen. Desværre er jeg kun vild med honning i små mængder, så jeg ved ikke om jeg tør fristes af at prøve!
  Peanutbutter, knasende, på ristet rugbrød er det bedste! Banan på toppen gør også godt!

  SvarSlet
 7. Det lyder simpelthen alt alt for lækket - selvom min kæreste nu står i baggrunden og siger 'deet meeener du ikkeee' - Men jo! det mener jeg - og det skal prøves meget snart :-)

  SvarSlet
 8. Jeg LOVER Jer - det smager vidunderligt! Skriv lige hvordan det går!! Faktisk er det min egen kære kæreste der har pushet ideen på mig og nu er jeg hooked! Uhmn....

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...