torsdag den 31. marts 2011

Skyggesider

Skygger. Det falder mig ind, at der på en gråvejrs- og næsten efterårsagtig dag som nu ikke rigtig er skygger i landskabet. Skygger er fine kontraster og en afspejling af verden. Men de er der altså kun, når der er noget, som lyser på ting som så kan kaste en reflektion videre.... mmm.. lidt logisk lommefilosofi måske, men tankerne fik mig til at indse, at jeg har utroligt mange fotos af skygger i min samling!

Og så apropos, kender du dine egne skyggesider?

6 kommentarer:

 1. Sikke fantastiske smukke fotos Marian. Mmmmnnn de gjorde godt at se på. Og apropos mine egne skyggesider så har jeg pudsigt nok lige i dag skrevet et indlæg om en af mine mindre charmerende skygger, hun hedder Sure Røv i daglig tale...

  SvarSlet
 2. fine fotos. Skygger kan noget særligt.

  SvarSlet
 3. Fascinerende billeder og en meget spændende måde at vinkle til "skyggearbejde" Har hørt meget om skyggearbejde, men har aldrig rigtigt sat mig ind i det. Vil gerne læse Debbie Ford :-)

  SvarSlet
 4. @ Anja, jeg tror også jeg vil finde et navn til min sure skyggeside ;)

  @ Anette, jeg har også Debbie Ford på min to-read-liste. Jeg synes det er fedt at anerkende sig selv for at rumme både ens positive sider og ens mindre positive egenskaber. Vi er jo det hele og ingen er perfekte!

  SvarSlet
 5. Hvor vildt. Det hjælper at vende verden på hovedet og nyde skyggesiderne også!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...