torsdag den 24. marts 2011

Spice Girl

... ikke fordi jeg er poppet eller har sangtalent, men fordi jeg elsker krydderier! I mit køkken er krydderierne guld værd og jeg tager pænt vare på mit voksende skattekammer af spices. Jeg har fået disse fantastiske krydderier foræret og er helt begejstreret. For det første fordi de krydderiblandinger er anderledes og enormt inspirerende sammensat, og for det andet fordi de er pænt pakket ind med fine detaljer på emballagen. Krydderierne er fra Aroma Spices, der med stor gastronimisk kærlighed har kælet for nuancerne og smagssammensætningen. Jeg ser bare palmestrand og flyver til eksotiske himmestrøg i tankerne når jeg læser om det tropiske mix: Frysetørret ananas, kokos og mandler leger med rød chili. Caribien here I come... Eller hvad med Tandoori-krydderiet, som blandt andet kan bruges til indisk tikki masala? Jeg kan slet ikke vente til jeg skal være kreativ i køkkenet og snige disse nye smagsoplevelser ind i div. retter!

Hvad er dit yndlingskrydderi?

4 kommentarer:

 1. Uhm!!! Kan dufte krydderierne helt hjem i stuen mens jeg læser. Har lige set hjemmesiden. Lyder som super kvalitet, og jeg skal helt sikkert også prøve opskriften kylling tikki masala...........

  Det fantastiske med krydderier og deres dufte og smag er jo at de stimulerer vores hukommelse - mon ikke vi så husker de spicy retter lidt mere end andre!

  SvarSlet
 2. Jeg er HELT sikker på, at disse blandinger er blandet med den allerstørste passion og respekt for krydderierns smag, duft og anvendelse!

  Vi må hellere spice det hele op så vi husker bedre... hukommelse begynder efterhånden at være en mangelvare her ;)

  SvarSlet
 3. det lyder simpelthen spændende. glæder mig til at høre mere om dem:) de ser endda også flotte ud. vi bruger nærmest altid timian herhjemme. og en tons friskkværnet peber - men det lyder lidt kedeligt?

  SvarSlet
 4. Linda, jeg tror det er meget normalt, at man har sine spice-favoritter. Jeg er topafhængig af Lene Hansson kryddersalt, som er den perfekte sammensætning til lasagne, kødsauce, guacamole. Men derudover jeg er blevet så glad for stødt ingefær og koriander + vaniljepulver. De er nu også fast inventar i mit krydderiskab...

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...