onsdag den 23. marts 2011

Vilde dyr

Jeg har en svaghed for viskestykker og derfor kunne jeg ikke modstå fristelsen i Høgh Shoppen da jeg faldt over disse überfede motiver med nordiske dyr i sort/hvide naturalistiske tryk. Nu er viskestykket med dådyret så flyttet ind i mit køkken og jeg har fået blod på tanden. Jeg vil have flere af skovens dyr i hytten, tak! For sengetøjet med ulven er altså så fedt. Helt enkelt, minimalistisk og så alligevel med et vildt udtryk.  Godt man snart (til maj) har fødselsdag - boligguf fra by Nord ryger direkte på ønskelisten.

4 kommentarer:

 1. Da anbefaler jeg denne bloggen/butikken: http://slengkyss.blogspot.com/
  :)

  SvarSlet
 2. Jeg elsker By Nord, så smukt og enkelt. Har de tre viskestykker derhjemme. Faldt over et abonnementstilbud fra RUM, hvor man kunne få alle tre til gode penge.

  Både deres sengetøj, men helt sikkert også de fine puder (ved ikke lige hvilke, har lyst til allesammen) står på min ønskeliste.

  SvarSlet
 3. De er også så flotte deres ting.

  SvarSlet
 4. De er super fede, de står også på min ønskeseddel.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...