torsdag den 3. marts 2011

Vinduesfarmer vol. 2

Mine ambitioner om at springe ud som vinduesfarmer i år bliver igen sat på prøve. Jeg har nemlig fundet mig en spirekasse og tre øko-krydderurter, som jeg vil så i vindueskarmen ind til de kan komme udenfor. Har aldrig prøvet det før, har ikke grønne fingre, men satser på, at det er i år jeg skal høste løs af hjemmedyrkede friskekrydderurter....hmmm!

Så mangler jeg vist bare at finde ud af hvordan man gør! Har du en vinduesfarm? Så høster jeg nemlig gerne lidt fifs af dig :)

5 kommentarer:

 1. Jeg er bestemt ikke den der kan give dig gode fif. Forsøger hver eneste forår sammen med mine piger og det ender altid i skraldespanden ... men det kunne være så skønt at have en lille krydderurtehave i vinduet.
  Derfor vælger jeg den lette løsning fra Netto eller Irma - og basilikum står allerede i mit vindue. Uhm...

  SvarSlet
 2. Spændende at se hvad du fremdriver. Jeg har ikke grønne fingre, så jeg har kun sukkulenter i hjemmet, de er næsten umulige at slå ihjel ;)

  SvarSlet
 3. @ Maria, det er også den slags krydderhave jeg har holdt mig til... købe dem friske. Men de holder jo sjældent særligt længe. Og så er der bare en charme i at have dyrket dem selv. Men jeg er på tynd is, for jeg har aldrig groet noget før.

  @ Malene, sjovt nok samme type planter jeg har + en bonsai, men den er tilgengæld også halvdød ;)

  SvarSlet
 4. Uh det vil jeg også!! Er de fra tiger??

  SvarSlet
 5. Det er de nemlig! Og de koster.... vist nok 20 kr for spirekassen og 10 kr. for tre poser øko-krydderier!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...