lørdag den 9. april 2011

Chiller i solen

Arhhh lørdagslækkert! Sidder og chiller i solen med bare fusser, en god blåbær-smoothie og stakkevis af magasiner... det er ægte afslapning. Solen varmer endda! Om lidt skal går turen til Århus for at spise middag hos min kusine og hendes kæreste. Glæder mig så meget til hendes italienske tryllerier i køkkenet! Min weekend er fyldt med ene dejlige planer! Hvad skal du lave?

4 kommentarer:

 1. Å så deilig! jeg har vært på road trip med en venninne for å handle i Sverige idag, nydelig i vårsola!

  SvarSlet
 2. Det ligner min eftermiddag på terrassen :)

  SvarSlet
 3. Uhm!! Det ser dejligt ud Marian.
  Jeg har tilbragt lørdagen i selskab med familie (på min mands side) som vi ikke har set i 5 år. Det blev en fantastisk lørdag med masser af smagsoplevelser og gode samtaler :-)
  Fortsat skøn weekend til dig...........

  SvarSlet
 4. @ Bringebær, du kommer da virkelig rundt: først en weekend i Danmark og nu Sverige...

  @ Malene, århhh det er så skønt at have en terasse!

  @ Anette, smagsoplevelser, gode samtaler og familietid! Det lyder også som opskriften på en god weekend!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...