tirsdag den 5. april 2011

Forårskriller i maven

I går var der blå himmel, sol og forår i min have. Jeg var så heldig at arbejde hjemme og havde derfor mulighed for at nyde årets første æggemad i solen i min frokostpause. Med karse, tomater og øko-mayo... for mig, er det ægte forårskriller. Kriller som gør mig glad og fornyer min energi! At dagen så blev afsluttet med at den nyindkøbte grill blev tændt for at grille øko-hottere gjorde kun mine krillerier større! Jubii... der er lys forude trods regnvejret i dag. Bemærk lige det yummy grilltilbehør inkl. den importerede relish, som en veninde har taget med hjem til mig fra USA. Og så klapper jeg da også lige i hænderne fordi Kohberg har lavet fuldkorns-hotdog brød!

Har du også fået forårskriller?

8 kommentarer:

 1. Ja, for jeg har vært i Danmark i helga :D I København...Herlig og vårlig lys i bildene dine!

  SvarSlet
 2. Mums det ser lækkert ud!

  Jeg har også forårskriller - i dag måske ikke så meget ;) Jeg længes især efter DK!

  SvarSlet
 3. Hej Mirian :)

  Jeg har kigge forbi, og vil lige give mig til kende :)

  Det er en dejlig blog, du har her. Og jeg har også forårskriller, det kan måske ses på de meget lyserøde kærligheds-cupcakes på min blog.

  De bedste hilsner fra
  Anita
  Liv og Mad

  SvarSlet
 4. Dejligt at I også har lidt kriller, der kilder af forår! Det er så hyggeligt at være udenfor!

  @ Anita, 1000 tak for dit kig-forbi! Og for din skønne hilsen. Jeg har faktisk også lige været på besøg hos dig ;)

  SvarSlet
 5. Arj, hvor ser det bare hygge ud - jeg glæder mig til at komme på besøg til grillaften i jeres have :-) Hov, der fik jeg da vist lige inviteret mig selv - hehe...

  Vi ses snart kusine :-)

  SvarSlet
 6. Ej, jeg får hele tiden lyst til det mad du poster.. Sådan en hotdog der, med en vegepølle i, det er da lige til at blive lun i forårs-låget af! (sært som jeg er vild med dine luxus junkfood lækkerier, hva!:) )

  SvarSlet
 7. Uhhm. Nogen gange kan man være heldig at falde over godter i Super Best's miniudvalg af amerikanske og engelske fødevarer; blandt andet relish :) (det er dog nok ikke økologisk, som du helst vil ha).

  SvarSlet
 8. @ fasterfis, uhhh dårlig samvittighed. Nu går det lige op for mig, at jeg laver mange junkfood retter... dog er det øko, med grønt og fuldkorn, men stadig... jeg går grøn fra næste uge ;)

  @ Grace-too, hvor sjovt at man kan finde det i SuperBest. Der handler jeg aldrig, men vil da snart på eventyr i deres specialvarer så!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...