torsdag den 28. april 2011

Friskfangede hummere på grill

Det gode ved at bo i Vestjylland er, at der er mange som er vilde med at fiske. Derfor fik vi kunne vi købe friskfangede hummere direkte fra Thyborøn den anden dag. Vi fik dem levende og da jeg er lidt pyldret, måtte min bedre halvdel altså stå for kogningen af de levende hummere. De blev rengjorte og fik masser af persille, hvidvin og hvidløg efter kogningen, hvor skallen blev smuk og rødlig.  Hummerne blev grillet i i foliebakker til kødet blev hvidt og dejligt. Jeg rørte en urtedressing af økologisk Skyr, frisk purløg og frisk dild, salt, peber og masser af citronsaft. Og så lige et hurtigt, hjemmebagt brød med smør... uhmn, lækkert, forårsagtigt og lokalt mad -  så er foråret altså kickstartet for alvor!

Hvad er smagen af forår for dig?

5 kommentarer:

 1. Hold nu op, hvor er du HELDIG!!
  Friskfangede hummere, sikke en luksus :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. å.h. h.u.m.m.e.r. !!!

  SvarSlet
 3. Hey Marian

  Hvor lang tid har I i Herning? Så laver jeg lidt fifs til dig (i en ellers meget sørgelig by pt - krisen kradser åbenbart i det midtjyske).

  KH

  SvarSlet
 4. @ Birthe: det er virkelig luksus når man er tæt på de helt friske råvarer!

  @ Maria: vi har bare en enkelt lørdag i Herning. Men alle gode tips, også til butikker modtages med kyshånd! Bor jo næsten om hjørnet og kommer der nok igen =)

  SvarSlet
 5. Mums mums mums, mine tænder løber i vand.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...