mandag den 25. april 2011

Glimt fra en forskudsfødselsdag


Tallet på lagkagen afslører, at jeg snart fylder 3.0. Og det er første gang, at jeg faktisk føler mig lidt gammel... derfor har jeg også besluttet at fejre min fødselsdag mens jeg stadig er sidst i 20erne. I går holdt jeg forskudsfødselsdag for min dejlige familie i haven - i smukt solskin med lagkager, muffins, kaffe og hyldebærsaft. Naboens hund var også lidt med til festen og snuden blev næsten længere, da vi grillede hele øko-kyllinger til aften. Jeg fik peber på den søde måde og dagen sluttede med at sidde under stjernerne ved bålet indtil langt over midnat. Sikke en fantastisk og sommerlig dag - måske er det slet ikke så slemt at blive 3.0. after all....

Næste weekend står den på High Tea & American Diner når 10 tøser rykker ind for at fejre at jeg stadig er sidst i 20erne! Hurra!

Er du også en af dem, der føler dig lidt gammel efterhånden?

7 kommentarer:

 1. Årh, det ser dejligt ud. Tillykke med at være sidst i 20'erne. Jeg tror ikke, du skal være bange -jeg kender mange seje, der er over 30:)

  Ditte

  SvarSlet
 2. Puha ja, og jeg er "kun" lige fyldt 27 men det bliver værre og værre ;)
  Din forskudsfødselsdag ser virkelig dejlig ud, og jeg kan næsten smage alle de lækre kager helt herhjem bag min skærm.

  SvarSlet
 3. Sikke et kagebord, men det undrer vel ingen. Altså på den gode måde :-)

  30 er jo ingenting, men kan sagtens følge dig. Da jeg sidste sommer fyldte 26 kunne jeg pludselig mærke alderen trykke. I bund og grund er det jo egentlig kun et tal. Skal vi ikke trøste os med det?

  Ser ud til du havde en rigtig dejlig dag med familien i det fantastiske påskevejr.

  SvarSlet
 4. Åh i fantastiske ladies! Dejligt med opmuntring og I har jo ret, hvis man må spise dejlige kager i verdensbedste selskab, så er tallet ligegyldigt! Men jeg drømmer stadig lidt om at være først i 20erne og stadig have masser af tid til det hele: fest, ballade, jordomrejser, uddannelse og hvad-ved-jeg!

  SvarSlet
 5. 30 er en strålende alder! Og for et kakebord...Nam nam! Gratulerer med dagen på forskudd :)

  SvarSlet
 6. 30'erne er de nye 20'ere... glæd dig OG TILLYKKE på forskud :)

  SvarSlet
 7. Tak for opmuntringen - jeg har netop besluttet, at det bare er et opdatering til version 3,0 = en ny og forbedret udgave af Marian =)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...