fredag den 1. april 2011

HAY! Giv mig den reol

Normalt er jeg ikke så stor fan af forårsfarver i indretningen. Men jeg er alligevel helt solgt over denne Woody reol fra HAY, som jeg har set både i virkeligheden og på designdelicatessen.dk. Man kan nemlig kombinere hylderne som man vil og så de matcher ens personlige indretning. Og mit hjem er langt fra lyserød eller pastelblå! Kombinationen af træ, de farverige stålhylder og den moderne fortolkning af stigreolen gør bare, at jeg er helt vild med reolens minimalistiske og skadinaviske udtryk. Den passer perfekt ind på mit kontor, som pt. ønsker sig en reol, der kan holde styr på mapper, papirer og de andre kontorsager, der flyder i stakke!

7 kommentarer:

 1. Hvis HAY giver dig wood reolen, ønsker jeg mig Verner Pantons Flowerpot! Hurra for en million i lotto i morgen til os to (selv om man ikke spiller).

  SvarSlet
 2. Den er altså også bare flot den reol. De kunne godt tage at lave en give-away ;)

  SvarSlet
 3. det kender jeg godt - alt fra hay passer faktisk særdeles godt ind herhjemme;) reolen ser flot & meget brugbar ud.

  SvarSlet
 4. Hey, ja... HAY laver virkelig de fineste ting og jeg er hemmeligt forelsket i virkelig mange af de dejlige sager. Loop stand table, barstolene, puderne med den fine knap og så den her woody reol. Der er også en anden helt vidunderlig reol, der har et mere industrielt look....

  Jeg spiller lotto i dag! Bare for at kunne investere i noget HAY!

  SvarSlet
 5. De der reoler har jeg også ønsket mig længe, de er så fine, og jeg ville elske dem i mit hjem!

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin. Den kan jeg altså virkelig godt lide!

  SvarSlet
 7. De reoler må passe ind i smaddermange hjem! Er vild med, at man kan bygge den som man vil =)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...