onsdag den 13. april 2011

Lemonlicious

Uhmmmm.... jeg elsker de nye Urtekram Tea Lounge teer. Lige nu er Lemonlicious min favorit! Den smager fantastisk og så er den helt perfekt til min stempelkande. Det er virkelig rart at sidde her ved computeren og nyde en stille stund med teen. I øvrigt smager alle fire varianter himmelsk som ice tea... Og du behøver ikke engang tilsætte noget sødt fordi de økologiske krydderier og urter giver alt den smag, som der er nødvendig!

8 kommentarer:

 1. Søde Marian, kører du sommetider igennem Hering? Der er lagersalg ved Trendkompagniet i morgen. Noget for dig? Kh

  SvarSlet
 2. Jeg kører faktisk igennem Herning i aften! Hvor er det mon? OG hvor længe varer det?

  SvarSlet
 3. Hej Marian
  Jeg er også helt crazy med jeres nye teer, de er fantastiske.
  Men, hvorfor mon, der er begrænsninger på, hvor meget man må drikke af dem? Hvad er der i, der kan være skadeligt?
  Venlig hilsen
  Karina
  PS Håber du har haft et par gode Food Architect dage!

  SvarSlet
 4. Altså jeg vil bare lige sige, at der burde være en advarsel om, at den der med chili er ret heftig...

  SvarSlet
 5. Den må jeg simpelthen prøve.

  SvarSlet
 6. @ Karina, jeg mener, at det er pga. at der er lakridsrod i teerne, men du kan evt. prøve at stille spørgsmålet på Urtekram facebook eller i Kvalitetsafdelingen. Jeg ved, at man skal skrive et begrænset dagligt indtag på fødevareprodukter som indeholder lakridsrod/pulver, etc.

  SvarSlet
 7. Laber te - den vil jeg ud og støve op :-)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...