lørdag den 16. april 2011

Om jagt og skyderier

Jeg er igang med at gå mine fotos igennem fordi jeg snart skal udvælge de motiver, som skal med på min udstilling. Har efterhånden måtte indse, at jeg faktisk altid er på jagt efter gode motiver, de små detaljer og nyt til samlingen af billeder. Jeg skyder konstant med mit kamera for at fange alle øjeblikke.... og nu hvor jeg ser min gigantiske samling af jagttrofæer er jeg faktisk lidt stolt indeni maven fordi der faktisk ER gode skud indimellem!

Har du også noget som du jagter eller forsøger at fange?

PS. God lørdag aften... jeg skal spise dyrekølle hos naboen. Den skulle vist være blevet skudt af en lokal jæger - bare lige apropos temaet om jagt =)

4 kommentarer:

 1. Jeg prøver at fange fantastiske fristelser i København :-) Jeg er så ked af at jeg ikke fik dig svaret omkring lagersalget på Trendkompagniet - håber på tilgivelse. Men dagene er gået med overarbejde og overarbejde!

  SvarSlet
 2. åhr en coton de tulear <3 :) elsker det sidste billede

  SvarSlet
 3. @ Maria, du er tilgivet - jeg nåede alligevel ikke forbi noget-som-helst på vej hjem fra mødet!

  @ Line, det er min kusines søde bette bomuldshund. Rigtig sød, på nær når den hapser ens storetå! Tak for de positive ord om billedet!

  SvarSlet
 4. Nårh, det er min lille Gaby - hun er nu så
  sød :-)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...