søndag den 17. april 2011

Skal vi lege?


Malene har udfordret mig til en lille blogleg/award  - og fordi det er søndag og jeg er peppy over det gode vejr, etc.  så er jeg da helt frisk på at svare på de 10 spørgsmål!

Spørgsmål 1: Hvorfor startede du med at blogge?

Motivationen til at blogge er kommet fordi jeg elsker at dele, inspirere og give fifs til madlavning, boligindretning, gode (rejse)oplevelser og alle andre ting, som jeg brænder for. Jeg er også en ivrig fotograf og vil gerne vise mine mange billeder til nogen... Samtidig bliver jeg vildt inspireret af andres måde at skrive, tage billeder, indrette. lave mad og leve på. Virtuelt "klikker" jeg med overraskende mange og nyder blogfællesskabet med de mange fantastiske skribenter, fotografer og kreative mennesker i blogland!

Spørgsmål 2: Hvilken blogger følger du?

Jeg følger virkelig mange - se mine favoritter på bloglisten i siden her på bloggen... Er imponeret over hvor mange dygtige, kreative og velskrivende bloggere der er!

Spørgsmål 3: Favorit make-up mærke?
 
Jeg er en øko-dulle, så derfor er mine favoritmærker blandt andre Mádara og Nilens Jord. Jagter stadig en god øko-mascara så pt. er det cliniques paraben og parfumefri version, der bor i make-up tasken. 
 

Spørgsmål 4: Favorit tøjmærke?
 
 
Min basisgarderobe er mest fra H&M og div. bestseller-mærker. Derudover er jeg både til Bruuns Bazar, Rützou, gestuz og nike (jeg har 1 mio forskellige sportssko...) 

Spørgsmål 5: Dit "må ha" make-up produkt?
 
En ren, økologisk babyolie ude parfume og andet skidt. Den bruger jeg som hårkur, til fodbad, massage, natcreme, som body oil og håndpleje... det er minimalistisk luksus til ganske få penge!

Spørgsmål 6: Favoritfarve?
Sort! Ellers grå, hvid og skal det være vildt, så orange eller petroliumsblå!

Spørgsmål 7: Parfume?
 
Lige nu bruger jeg Gucci "Flower". Ellers er jeg fan af Dolce & Gabbana "the one". Men jeg bruger ikke meget parfume og kun uden på tøjet..

Spørgsmål 8: Favoritfilm?
Uden tvivl: the big lebowski - jeg er stor fan af Jeff Bridges. Ellers Kill Bill, from Dusk til Dawn og andre Quentin Tarantino film...   


Spørgsmål 9: Hvilket land vil du besøge og hvorfor?
Jeg har altid drømt om at opleve Japans facinerende kultur og natur... det skærer mit hjerte at det smukke og inspirerende land nu er lagt i ruiner efter katastrofen. Ellers er Sydamerika og Mexico også højt på min rejseliste.

Spørgsmål 10: Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid?
Sommerferien i Skotland. Vi skal starte med et par dage i Edinburg og dernæst går turen til højlandet for at opleve Harry Potter-landskabet og de særlige whiskey-distillerier. Men før det, så glæder jeg mig til at fejre, at jeg stadig er sidst i 20erne - jeg har inviteret en flok tøser til High Tea om eftermiddagen og American Dinner-fest om aftenen =)
Ifølge spillereglerne skal awarden gives videre til 10, men lige som Malene vælger jeg kun at sende stafetten videre til 3 fantastiske bloggere, som jeg håber vil lege med også. Så nu spørger jeg disse ladies:

Grace too
Blondinen på taget
Kreativista i boligrum

- skal vi lege??

4 kommentarer:

 1. Du er en dejlig øko-dulle ;)

  SvarSlet
 2. Ihh tak Malene - også for udfordringen!

  SvarSlet
 3. Uh, jeg elsker sådan nogle lege :D Jeg takker for udfordringen - skal lige have tænkt lidt over svarene.

  SvarSlet
 4. Tak for udfordringen Marian - jeg er på :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...