mandag den 18. april 2011

Sweet Sunday


Min søndag var igen sweet! Jeg nød en stille start på dagen med tid til pandekager og blødkogte æg. Tid til løb, tid til afslapning og tid til at kværne aviser (fantastisk artikel om Edinburg i Politikken. Nu glæder jeg mig max til ferie) og magasiner i solen...vi flyttede stuen udenfor for vi har endnu ingen havemøbler! Og så var der tid til alle de praktiske gøremål i hus og have. Dagen sluttede med grilltid og det er altid et sikkert hit hos mig.

Jeg ved endnu ikke om søndag eller lørdag er min yndlingsdag, men jeg elsker når der er tid til det hele.... God tid er ofte en mangelvare i mit liv og der er altid noget, jeg mangler tid til :)

Hvad vil du gerne have mere tid til?

6 kommentarer:

 1. dejlige billeder, det lyder til at være en skøn dag:-)
  Mere tid til dejlige oplevelser og gode dage, tak!

  SvarSlet
 2. Jeg kender godt den ambivalente følelse af, om det er lørdag eller søndag, som er yndlingsdagen. Jeg synes der er noget særligt over søndag. Der er mere dvale og joggingtøj over dagen, og man har tit flere løse aftaler. Måske er det også noget fra min barndom, hvor søndag altid var en hyggelig dag, hvor mine forældre var meget afslappede og der var rugbrødsmadder foran fjerneren om aftenen.

  Det ser i hvert fald ud til, at du havde en hyggelig en af slagsen:)

  Ditte

  SvarSlet
 3. Å ja, lørdag eller søndag. De er særlige på hver deres måde. Din søndag ser ud som en dejlig én. Grill og avislæsning, uhm.

  SvarSlet
 4. Både lørdag og søndag har hver sin charme... for indimellem kan jeg godt synes, at søndag er lidt for stille fordi alt er lukket! Men det er bare hyggeligt at starte dagen langsomt med avislæsning og kaffe i pyjamas!

  SvarSlet
 5. Åh nu fik jeg helt lyst til æg. Og til mere sommer, og søndag!

  SvarSlet
 6. blødkogte æg giver bare en herlig start på dagen! Og ja tak til sommer og søndag til mig også - tak fordi du klikkede forbi Li :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...