tirsdag den 12. april 2011

Turen går til...


Så er flybilletten booket - vi skal til Skotland i en uge til sommer... Normalt planlægger jeg ikke meget før afrejse, men finder ud af det undervejs. Denne gang vil jeg bare være helt sikker på at opleve så meget som muligt. Det bliver et par dage i Edinburgh og så resten af tiden i det skotske højland for at se gamle ruiner, det smukke landskab, whiskey-distillerier, osv. Jeg har sommerfugle i maven og glæder mig allerede! Rejseplaner gør mig bare enormt glad...

Har du været i Skotland eller Edinburgh? Så kom endelig med dine allerbedste rejsefifs her: hvor skal vi bo? Kender du gode spisesteder? Butikker i Edinburgh? Hvad må vi bare ikke gå glip af? Tager imod alle rejsetips med tak og kyshånd :)

7 kommentarer:

 1. Årh det lyder skønt! Har desværre aldrig været i Skotland, men er det alt så smukt som Irland så glæd dig :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder spændende! Jeg har heller aldrig været der, så kan ikke rigtig hjælpe med tips :)

  SvarSlet
 3. Jeg kan desværre heller ikke hjælpe med tips men jeg kan ønske dig en fantastisk tur og virkelig ønske at det var mig der skulle afsted.

  SvarSlet
 4. Jeg kan desværre heller ikke være behjælpelig, men jeg glæder mig til at høre om dine oplevelser :)

  SvarSlet
 5. Amsterdam update ;) Jeg havde ikke voldsom meget held med det, da "eksperterne" åbenbart også har folk boede hos dem.

  Én anbefalede dog dette site med B&Bs http://www.amsterdam-bed-and-breakfasts.com/ og tilføjede "Some of these B&Bs are lovely, but some may consider them pricey (Amsterdam hotels are pricey in general, particularly the nicer ones). The more charming areas in the center are located near the Vondelpark, in the Jordaan and along the main canals (Prinsengracht, Herengracht, Keisersgracht), though these areas tend to also be more expensive."

  Håber det kan bruges til lidt :) Men ja, generelt er det bare dyrt inde i centrum.

  SvarSlet
 6. Jeg har været der, men det var for at spille golf (!!!) med min mor og far da jeg var rigtigt lille. Jeg husker kun at det var hyggeligt at komme lidt udenfor byen, og møde de der rigtigt lokale mennesker de lokale sted, for de snakker så hyggeligt, og er så søde. God tur, selvom det er et styk endnu!

  SvarSlet
 7. Tak Linn, det er jo positive ord og jeg glæder mig så meget efterhånden...

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...