onsdag den 27. april 2011

Vild med hverdagenHvor heldig har man lov at være.... Jeg vinder ellers aldrig noget, men nu blev det min tur - og jeg føler mig som verdens heldigste kartoffel! Når man brænder for god, økologisk mad og ordentlige råvarer, så er kogebøger altid et kæmpehit. Nu har jeg vundet Louisa Lorang nyeste kogebog "vild med hverdagen", som er helt fantastisk inspirerende. De lækreste hverdagsretter som f.eks. cowgirl burger, grillede peberfrugter og risotto med asparages.. uhmm! Der er også flere uimodståelige opskrifter, som er lavet så de stækker til to dages aftenmåltider - jeg er vild med konceptet fordi det er smart for folk som mig, der konstant er på farten og derfor (desværre for jeg ELSKER at lave mad) ikke har tid til at lave mad hver eneste dag.

Og for at svare på den søde hilsen fra Louisa på bogens første side, så kan I bande på, at de opskrifter gøre mig virkelig sulten.... Har på fornemmelsen, at Vild med Hverdagen ender på min Top 10 liste over favorit-kogebøger i samlingen.

Hvilken kogebog er din yndlings?

3 kommentarer:

  1. Det var da en præmie med dit navn klistret på sig. Fedt fedt fedt. Tillykke med den. Jeg håber på endnu flere gode tips og opskrifter, når du har afprøvet bogen.

    SvarSlet
  2. Gratulerer med vinnelykke :D Og utrolig bra tittel på boka!

    SvarSlet
  3. Der kommer helt sikkert gode opskrifter ud af den bog... altså uhmn, der er mange fristelser på hverdagsretter!

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...