mandag den 11. april 2011

Weekendtid

Den her weekend har næsten været som en mini-ferie. Både pga. det gode vejr, men også fordi jeg har haft tid til det hele. Alenetid, kærestetid, familietid, tid til løb, fototid og tid til en fantastisk god lørdagsmiddag i hyggeligt selskab. Arhhh... Det er sådan en weekend, der giver mig fornyet brændstof og et kamera fyldt med billeder af fine forårsblomster, glade nevøer og vidunderligt mad!

Hvad har du brugt tid på i din weekend?

4 kommentarer:

 1. Tak for besøget - og dejligt at se jer :-)

  Knus kusinen

  SvarSlet
 2. Min weekend har været ligeså mini-ferieagtig! Det vejr gør simpelthen alt godt for ens humør:)I dag har jeg endda taget mig selv i at synes, at det er lidt lummert udenfor!

  Ditte

  SvarSlet
 3. hihi... det tænkte jeg også i dag, da jeg sad i sort tøj i solen. Men jeg nåede heldigvis ikke at brokke mig før jeg stoppede op ved tanken ;) Men dejligt at weekender kan føles som en ferie, ik?

  SvarSlet
 4. nærmest det samme som dig. du rammer helt plet med beskrivelsen af weekenden som en miniferie. jeg vågnede hver dag lidt i syv. al den solskin der pludselig ramte hovedpuden - så var det bare op, nyde en god, kop kaffe og indtage dagen langsomt. vi har både nået alt det praktiske + træning + lange gåture + slikke solskin. ah!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...