lørdag den 2. april 2011

What to do?

Hvis du ikke lige ved hvad du skal lave i denne weekend, så kan jeg da foreslå en lille postIT leg over lørdagens hjemmestrikkede brunch. Det er lidt hyggeligt med en brainstorming over ting, som man har lyst til at lave og det er virkelig befriende at have en følg-lysten dag, hvor ingenting er planlagt på forhånd. For mig er impulsive ideer altid inspirerende brændstof. Især også det, som andre finder på, for jeg har altid selv 1 mio. planer pga. min dominerende planlægningsgen. Det er sundt at give slip ind imellem....

Desværre ved jeg godt hvad jeg selv skal lave i dag: jeg skal køre til Korsør for at arbejde på en lille stand med glutenfri produkter. Men kl. 18 når jeg får weekend skal jeg tøsehygge i Århus.

God lørdag!

2 kommentarer:

  1. God arbejdslørdag Marian, håber du får tid til at nyde det gode vejr, som gerne skulle komme i dag.

    SvarSlet
  2. EJ og så en højhellig lørdag. Vi håber på gevinsten i lotto i aften, og ellers god weeend :-)

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...