mandag den 9. maj 2011

Fede dyr

Overvejer lidt om jeg ikke snart skal have et par af hagendornhagens fede dyr på væggen derhjemme. Jeg er dybt facineret af de to fotografers (Mads Hagedorn-Olsen og Anders Morell Hagen) billeder af insekter og sommerfulge, hvor hver plakat kun findes i en limited edition af 2000 stk. pr. motiv.  Der er virkelig mange smukke motiver af de små væsner fra naturen og jeg bliver topinspireret af at se på dem. Den største udfordring bliver nok, at finde plads på væggene derhjemme samt at udvælge hvilke motiver jeg allerhelst vil have! Men nu har de jo vist et eksempel med Verner Panton-stolene, så jeg VED bare, at de passer perfekt til min spisestue =)

hagendornhagens plakater fås i to størrelser og koster fra 250 kr. for det mindste af slagsen.

3 kommentarer:

 1. De er også bare fine. Jeg kan især godt lide sommerfuglen.

  SvarSlet
 2. De er så fede Marian, go go go. Min veninde har dem i Luxo i Herning. Hun klarer også den smukkeste indramning, du kan jo se dem på lørdag?!
  Jeg overvejer selv et par insekter, så er spændt på hvad du vælger..

  SvarSlet
 3. Jeg skal helt klart ind i Luxo i Herning på lørdag og se på dem igen. Jeg har luret på dem længe, men har endnu ikke taget mig sammen til at få købt nogen. Og så fandt jeg dem lige i KBH i weekenden!

  Jeg er både vild med sommerfuglene og billerne. De er virkelig så smukke de små kræ ;)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...