mandag den 23. maj 2011

Fem kogebogs-favoritter

Jeg har en kæmpe samling af kogebøger og elsker at lade mig inspirere af opskrifter. Hver uge når vi laver madplan kigger vi tit i kogebøgerne - enten for at finde ud af hvordan man laver en bestemt ret eller bare for at finde på noget nyt til menuen. Det er dejligt at spise alsidigt. Og at udfordre både køkkenevner og smagsløg! Det er bare ikke alle kogebøger der er lige gode efter min mening. Her er mine fem kogebogs-favoritter udvalgt fordi det ofte er dem, jeg rent faktisk bruger i modsætning til de mange, der er fine at kigge i, men som der aldrig bliver lavet mad efter. Dagens High Five går til:

1. Køkkenrevolution på høje hæle af Umahro Cadagon. Jeg har stort set lavet alle opskrifter, der har taget mig på den mest vidunderlige, sanselige smagsrejse!

2.Sund på den fede måde af Lone Kjær
Sunde, lette opskrifter, der langt fra er hellige!

3.  God mad - let at lave, ernærings- og husholdningsøkonomforeningens kogebog
Fantastisk guide til basisopskrifter og når der skal laves mormormad.

4. Vild med hverdagen af Louisa Lorang
Hurtige hverdagsopskrifter, der ikke går på kompromis med lækkerhed eller de gode råvarer.

5. Almanak af Claus Meyer
Opslagsværk no. 1 med sæsonens råvarer og naturens spisekammer. Uundværlig! Intet mindre.

Hvilke kogebøger er på din hitliste?

3 kommentarer:

 1. Jeg har også mange kogebøger, men kun én af dem der, nemlig God mad. Almanakken må jeg anskaffe mig engang når den kommer på tilbud. Den er flot :)

  SvarSlet
 2. Suveræne succeser er min favorit.

  SvarSlet
 3. Er der ikke flere i den serie, Malene?

  @ Stine, Almanakken er fantastisk. Virkelig alle penge værd fordi der er så mange opskrifter og så meget brugbart info i den. Det er en ordenligt moppedreng!!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...