tirsdag den 24. maj 2011

Food Architect

De næste par dage bliver der lidt stille på brændstof! Jeg er nemlig på skolebænken fordi jeg er ved at tage en uddannelse til Food Architect. Det er drønspændende at arbejde med brugerdreven innovation og fødevarer. At finde på koncepter, tænke kreativt og på fødevaretendenser. Men det allerbedste og mest inspirerende er, at tilbringe tiden sammen med alle de andre skolekammerater fordi de fleste, som jeg, er food freaks, der brænder for at udvikle nye, spændende fødevarer. Det er et hold fyldt med kloge, erfarne og inspirerende fødevarer eksperter fra forskellige danske virksomheder! Denne gang samles vi på Gram Slot, og hvis du endnu ikke har været forbi denne sønderjydske perle, så kan det helt sikkert anbefales!

Og apropos brugerdreven innovation, er der så et fødevareprodukt du savner på de danske hylder?

3 kommentarer:

 1. Hej Marian

  Jeg fandt din blog via Feriebloggen, hvor vi begge skriver løs. Og jeg kommer helt sikkert retur, for tror vi har nogle fælles interesser i gode oplevelser for øje og sind :-)

  SvarSlet
 2. Hej Monica,
  Dejligt at du kiggede forbi - jeg vil da straks følge lidt med på din anden blog også! Hyggeligt! Vi ses på feriebloggen ;)

  // Marian

  SvarSlet
 3. hov, det lyder spændende!!

  glæder mig til at høre mere om det!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...