tirsdag den 3. maj 2011

Fotografisk Eye Candy


Jeg er blevet så vild med bloggerierne, at jeg har givet brændstof bloggen her en lillesøster: nemlig brændstof [F]art Art. Den nye blog bliver ren fotoguf fra min enorme samling af sjove, festlige, farverige og skæve fotos. Hver dag vil jeg servere lidt fotografisk eye candy for dig... Jeg håber, at du har lyst til at følge mig der også og måske endda blive fast læser? Skriv altid gerne kommentarer, stil spørgsmål eller bare klik forbi når du har lyst. Uanset hvad, så bliver jeg virkelig glad... Du kan allerede nu kigge forbi og hapse lidt af fotoguf-skålen!

Er du fristet?

5 kommentarer:

 1. Hvor fedt - jeg elsker at se på skønne billeder :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. hvordan følger jeg den på bloglovin'? Kan du linke?

  SvarSlet
 3. Så kult!! Jeg legger meg til som følger :)

  SvarSlet
 4. Hvor er du bare produktiv - tak :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...