søndag den 15. maj 2011

Fotokunst

I forbindelse med min fotoudstilling har jeg fået trykt en stak plakater af fire udvalgte fotografier, som jeg har taget. Billederne er 100 % uredigerede og skudt med min lille Canon-digitalkamera. Alligevel synes jeg selv, at de meget udtryksfulde og æsetiske. Jeg har læst i boligmagasinerne at fotokunst er IN! Så hvis du manlger lidt fotokunst til dine vægge, så sælger jeg altså disse motiver for kun 100 kr. stykket inkl. forsendelse. Størrelsen er 35 x 50 cm. Billederne hedder:

1. Size Matters
2. Oh Deer!
3. Drop It...
4. Winther Wonderland

Bare send mig en mail (marian@neeruplarsen.com) hvis et eller flere af billederne skulle have din interesse...

4 kommentarer:

 1. Hvor er hjorten dog fin. :D

  SvarSlet
 2. Winter wonderland fik mig faktisk til at længes efter vinter! Hvem skulle have troet det, her midt i Maj, hvor vi endeligt har sluppet vinterens greb! Effektivt billede!
  Fedt du ikke redigerer. Det gør jeg nærmest heller aldrig fordi jeg elsker snapshotets virkelighed. Hvis det giver mening, med det ord valg.

  SvarSlet
 3. TAK!

  Ja utroligt, at man kan få hang til vinter, men dejligt at billedet har lidt effekt!

  fedt at du også er til uredigerede billeder. Man kan jo næsten gør ALT med photoshop nu om dage. Jeg kan gøre ingenting og det sætter naturlige begrænsinger eller krav til at tage et godt billede uden snyd ;)

  SvarSlet
 4. Hej

  Jeg har givet dig en award :O)

  http://tantepap.blogspot.com/2011/05/jeg-har-modtaget-en-award.html

  Venlig Hilsen

  Tantepap :O)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...