fredag den 20. maj 2011

Kvalitetstid

Fridag! En hel dag til MIG. Min kæreste holder nemlig ikke lukket i Tattoo-biksen, så dagen skal både bruges på at indhente forsømte, praktiske gøremål herhjemme i mini-huset. Lufte dynerne, gøre bilen pæn, pleje Marc J-tasken med læderfedt, lave lektier, osv. Men for mig er det stadig kvalitetstid når jeg kan sove til jeg vågner og ikke når alarmen vækker mig 5.30 efter alt for få timers søvn. At jeg har tid til at få trænet fra morgenstuden fremfor at skulle slæbe mig afsted sent om aftenen fordi der ikke er tid før på hverdage. Og tid til at kræse lidt ekstra om morgenmaden og starte dagen stille og roligt uden at skulle køre halvanden time til job! Jeg elsker ikke at have planer, selvom min hang til to-do-lister alligevel presser sig på. For jeg elsker også at få mest muligt ud af min tid. At fikse, ordne, opnå og gøre... men det er fedest, at gøre de ting, man har lyst til, når man gider!

Hvad skal du bruge din XL-weekend på?

5 kommentarer:

 1. indtil videre har jeg brugt den på afslapning, Mad Men og læsning.
  Men der sniger sig også lidt vennehygge, lidt oprydning og lidt familietid ind :)

  SvarSlet
 2. jeg har gjort haven klar, og imorgen er det nordpå i sommerhus i en uge. Ha en dejlig FRIdag :)

  SvarSlet
 3. Det lyder dejligt søde kusine :-)

  Jeg vil efter afleveret eksamen og dagens motion tillade mig at holde fri resten af dagen og hygge med Krede og Gaby. I morgen står den på føsdasbrunch hos min mutti og søndag arbejdsdag i ejerforeningen. Og så er det ellers tilbage til eksamenslæsningen mandag :-(

  Håber I får en rigtig god weekend i Bronx :-)
  Kh T

  SvarSlet
 4. Elsker lister - fedt at få inspiration fra andres lister - rigtig god weekend :)

  SvarSlet
 5. Det er godt at høre, at jeg ikke er den eneste liste-fan, Anette ;)

  Og skønt at I også får en masse godt ud af den ekstra lange weekend. Dejligt med mere tid og godt vejr!

  God lørdag til jer alle 4!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...