mandag den 16. maj 2011

Loungestemning i haven

I min scrapbog har jeg et billede af, hvordan man laver sin egen solseng ud af europapaller. Det er fra et gammelt boligmagasin. Jeg har længe overvejet at give mig i kast med projektet nu hvor jeg har have, men mine manglende håndværkerevner holder mig lidt tilbage. På Frederiksberg fandt jeg dog inspiration til en anden måde, hvor man let kan lave en solseng/havemøbler ud af europapaller uden at skulle hamrer eller borer. Og jeg har tænkt mig at stjæle ideen! Lidt idé-tyveri er der vel intet i vejen med! Synes det er topsejt med sådan en bæredygtig og enkel måde at lave loungestemning udenfor. Man tager en europapalle og nogle store puder eller hynder med et godt, slidstærkt betræk - vupti, så er der lækker lounge under åbnen himmel....

Umiddelbart virker det da ret simpelt, ikk?

12 kommentarer:

 1. Super god idé! Sådan én kan jeg da lige få plads til på min altan :P

  SvarSlet
 2. Det virker simpelt og det virker som en utrolig herlig sitteplass!

  SvarSlet
 3. Skønt!! Kunne godt lige slænge mig på sådan en - i hvert fald når solen kommer frem igen ;-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 4. Totalt i orden med lounge stemning i haven :O)

  Glæder mig til at se hvordan dine kommer til at se ud ;O)

  SvarSlet
 5. Så kan du også nyde en Tea Lounge ice tea i din Garden Lounge :)

  SvarSlet
 6. Kære Marian,

  Jeg beklager, at jeg skriver det her som en kommentar: Jeg har forsøgt at kontakte dig, men har ikke kunnet finde kontaktoplysninger her på bloggen. Du er blevet nomineret til FDB's konkurrence, Danmarks bedste madblogger. Den kan du læse mere om her: www.viskalspise.dk/madblogger

  Jeg ville gerne kontakte dig for at høre, om du vil være med i konkurrencen. Du kan læse det brev, jeg gerne ville have sendt dig her: http://www.fdb.dk/Medieliste/Download/Dokumenter/nominering.pdf

  Du må endelig slette kommentaren, hvis du har lyst.

  Mvh
  Henrik Harder, FDB

  SvarSlet
 7. Hej Henrik!

  Hold da fast, sikke en overraskelse. Min mail er marian@neeruplarsen.com

  Jeg vil da straks tjekke de links og se om jeg kan deltage i konkurrencen :)

  SvarSlet
 8. Hold da lige op - du er for sej Marian. Den nominering er fuld fortjent, kan jeg stemme på dig gør jeg det.

  SvarSlet
 9. DU ER FOR SEJ Marian. You go girl. Hallo, lad os lige høre mere om den nominering???

  Btw loungestemimningen på terassen er da for cool. Jeg har overtalt min kæreste til at bygge en overdækket terasse for at kunne benytte vores homemade pallesofa som egentlig bare skulle smides ud. Nu venter jeg spændt på den overdækkede terasse og på handymanden :-)

  SvarSlet
 10. Jeg har endnu ikke gennemskuet hvordan det er gået til eller hvad jeg skal gøre for fortsat at være med i konkurrencen. Men jeg sender lige en update så snart jeg ved mere... jeg har nok behov for at få mange stemmer med alle de dygtige madbloggere....

  @ Maria, sejt at du har en home made pallesofa! Det er virkelig et smart koncept!

  SvarSlet
 11. Ja hvis man så også lige havde en lækker have ville livet være perfekt :-)

  SvarSlet
 12. Ellers må du snige en palle ned i nærmeste park =) Så skal du bare have hynderne med hjemmefra ;)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...