lørdag den 14. maj 2011

Lørdags-luksus

I dag har været en rigtig luksus-lørdag! Jeg har nydt dagen i Herning i selskab med min søde veninde fra Varde. Og i baglommen havde jeg lokale tips til hvor vi skulle spise og shoppe - så stor tak til Maria! Jeg havde glemt mit kamera, hvilket aldrig normalt sker.IHH! Ville ellers gerne have vist hvor lækkert mad vi fik på café aroma. Og jeg ville også gerne have vist de ting, som jeg forelskede mig i, men som "jeg glemte" at købe (3000 kr. sparet). Men du må nøjes med at se min nye orange neglelak "sunset dreams" fra H&M i selskab med min nye pude fra AREAWARE, som min veninde gav mig i fødselsdagsgave! Ja, og jordbærkagen som vi blev nødt til at nyde hjemme fordi alle butikker og cafeer åbenbart lukker enormt tidligt i provinsen! Uanset hvad, en dejlig luksus-lørdag....

Hvordan har din lørdag mon været?

4 kommentarer:

 1. Dejligt I havde en rigtig god dag :-) Herning er ramt af krisen, men håber I fik forkælet Jer selv! Jeg har nydt en forsinket mors dag i Slkeborg, fantastisk. Neglelakken er så fin, sikke et match til den smukke tatoo. Jeg fik købt en "nude" fra Essie - den må på snarest :-)

  SvarSlet
 2. Skønne negle - og pude!

  SvarSlet
 3. Tak Malene! Jeg er også pjatte med begge.. og så er det jo lige i dit orange-temas ånd!

  SvarSlet
 4. Jeg synes altså at det man ser, ser meget hyggeligt ud. Min lørdag startede dårligere end dårligest men endte mere fantastisk end jeg ville tro den kunne, så jeg husker den bare bare som rigtigt rigtigt flot.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...