lørdag den 28. maj 2011

Magiske mini-kopper

Der er bare noget magisk over Iittalas fine, små espressokopper med uglerne på. Jeg blev straks fortryllet da jeg var i Höganäs Outlet uden for Helsingborg sidste sommer og de var sat pænt meget ned. Desværre har jeg endnu ikke anvendt kopperne, da jeg ingen espressomaskine her. Ønsker mig virkelig meget en faktisk. Men den jeg vil have er drøndyr! Har lige opdaget af disse kopper er fra serien Taika, som faktisk betyder "magisk" på finsk. Det giver jo meget god mening. Nu håber jeg på magiskvis, at nogen vil lade mig vinde i lotto, selvom jeg ikke spiller, så jeg kan få købt den fuldautomatiske espressomaskine, som skal fylde kopperne med det sorte guld og forkæle mig hver morgen!

4 kommentarer:

 1. Hvor er de lækre - og nuttede :) Jeg ønsker mig virkelig også en espressomaskine, men må nøjes med Bialetti'en indtil da ;)

  SvarSlet
 2. Jeg har også en Bialetti, men det er ikke så tit jeg får taget den i brug...det kunne være jeg skulle have lidt gang i den igen!

  SvarSlet
 3. Fin grafik! Selvom jeg ik er til ugler! Ittala er jeg tilgengælg mega meget til!

  SvarSlet
 4. Jeg er heller ikke den stor ugle-fan, men som dig, er jeg totalt glad for Iittalla =) Og kaffe!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...