mandag den 30. maj 2011

Send feriestemning og medvind, tak!

Jeg BURDE have ferie nu og være i totalt afslappet stemning. I stedet sidder jeg med arbejde og Food Architect eksamensopgave til op over begge ører - dvs. kaos! Jeg har kun i dag til at få styr på det hele. I morgen tidlig skal jeg nemlig sidde på et fly til Skotland for at holde 8 dages tiltrængt ferie med min kæreste. Stress!!! Prøver at holde hovedet lidt koldt, lave to-do-lister og holde fokus på at få ordnet alle de her ting, så jeg kan komme afsted. Her til morgen har vi taget lidt forskud på min kærestes fødselsdag da han fylder år mens vi er i Skotland. Jeg prøvede at snige lidt feriestemning ind på morgenbordet med festlige, farverige paraplyer, lækkert musik og iskold smoothie. Men ak... nu er jeg tilbage i bunkerne af kaos!

Så send gerne lidt feriestemning og medvind i min retning, tak...

PS. jeg mangler også medvind i konkurrencen om at blive DKs bedste madblogger... så hvis du har en facebook, så vil jeg blive smadderglad for din stemme lige her

4 kommentarer:

 1. Feriestemning og medvind sendt... Og nå har jeg akkurat stemt på deg!

  SvarSlet
 2. Jeg puster også en masse medvind og hep din vej.

  SvarSlet
 3. Rigtig god ferie og en stemme herfra ;)

  SvarSlet
 4. må du få den dejligste og allerbedste ferie, kære marian! pust ud & nyd det en masse.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...