tirsdag den 10. maj 2011

Shopping-handikap

Jeg er virkelig dårlig til at shoppe. Min mor, søster og jeg havde eller afsat en HEL lørdag i København til shopamok. Vi var overalt (næsten) i indre by, latinerkvarteret, mm. Men jeg kan ikke... jeg er så ringe til at shoppe, at jeg næsten føler mig lidt handikappet i forhold til andre kvinder, som virkelig er gode til at finde nyt tøj, nye støvler og dejlige sager, som man IKKE kan leve uden! På en shoppingtur har min veninde endda kaldt mig "manden, der sidder utålmodigt udenfor butikken og venter". Lige der skyndte jeg mig så at købe et par fine stiletter for en sikkerhedsskyld. Ellers er det som om, at der sjældent er noget jeg bliver helt forelsket i jo mindre det er alt for dyre møbler til min bolig eller nikesko. I hvertfald har jeg sjældent poser med hjem fra shoppingture... I lørdags blev indkøbet kun til en håndfuld muffinsforme med stjernefigurer!

Mens de andre svinger dankortet er jeg så lidt flittig med kameraet. Måske er jeg bare mere en foto- og madperson (i grimt tøj og nikesko)!

Er du god til at shoppe?

5 kommentarer:

 1. Ha! jeg er heller ikke god til at shoppe i butikker. Internettet er til gengæld en farlig, farlig ting.. Mon ikke din kæreste sætter pris på, at du sådan er anti-kvinde, på det område? ;)

  SvarSlet
 2. Jeg er farligt god til at shoppe. Jeg tager dig gerne i lære ;) Men jeg synes nu, at du (og din pengepung) skal sætte pris på dit "handikap".

  SvarSlet
 3. Det er helt okay, du ikke er så god til at shoppe, for jeg har jo tydeligvis fået alle shoppegenerne i vores familie, så jeg shopper jo for hele familien ;-)

  SvarSlet
 4. @ Pernille, min kæreste gider ikke shoppe med mig, men han siger indimellem, at jeg trænger til noget nyt tøj ;) haha!

  @ Malene, jeg vil meget gerne i shopping-lære. Bare lidt. Ikke til at blive shop-a-holic ;)

  @ Kusine Tine, du har ret: her har du virkelig kernekompetence! Men kunne du ikke shoppe lidt til mig så?

  SvarSlet
 5. Hvem kalder dog dig en mand? Det er jo ondt... Naboen

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...