søndag den 22. maj 2011

Søndags-streger

Min bedre halvdel er tatovør. Og en dygtig en af slagsen - han er fuldt booket 12 mdr. frem så det er umuligt at klemme sig ind på listen for at få kropskunst hos ham. Derfor slår jeg altid til så snart jeg får tilbuddet om nye streger. Min søndag blev således brugt på at få streget højre serrano-skinke op med et kvindeansigt, et par skulls og de fineste frangi-pangi-blomster, som er min yndlingsblomst fra Australien.  Jeg havde et tegn (sammen med min søde søster) og lidt fragni pangi blomster i forvejen, men det så lidt småt ud på armen alene. Nu skal opstregningen hele og blive fin og så er næste step at få skygget motiverne i grå/sorte nuancer.

Stay tuned....


Ps. ja, det gør ondt!

15 kommentarer:

 1. Han kan da sit kram, og hvor er du sej. Serrano med pynt hehe.

  SvarSlet
 2. Det ser superfedt ud, og ja han kan da sit kram. Håber du poster igen efter næste omgang, jeg er i hvert fald nysgerrig :)

  SvarSlet
 3. wauw! du er topsej. og din kæreste er ligeså. jeg er meget imponeret. ps; hvor ondt gør det faktisk på en skala fra 0-10?

  SvarSlet
 4. Wiuuw, der var du heldig, med sådan en kæreste, der kan gøre dig så fin!
  Glæder mig til at følge med i færdiggørelsen!

  SvarSlet
 5. Jeg er også mægtigt stolt af ham! Og af hans meget flotte streger, der først kommer rigtigt til deres ret, når de bliver kombineret med skyggerne! Uhhh jeg glæder mig!

  @ Linda, på en skala fra 1-10... hmmm på inderarmen må jeg sige det er en 7er. Men det kan sagtens holdes ud hvis bare man trækker vejret dybt og forsøger at slappe af! På maven får det tilgengæld en 9er på smerteskalaen. Det er ikke nær så sjovt!

  SvarSlet
 6. Uh, jeg er spændt på det færdige resultat! :D
  Jeg er allerede ved at lege med den næste jeg skal ha'... man blir' sgu afhængig!

  SvarSlet
 7. Hvem er så heldig at blive søndagsstreget!? Sejhed. Jeg synes inderarmen er meget, meget slem at få tegnet på!!!!

  Ditte

  SvarSlet
 8. Helt enig: man bliver ret afhængig af den slags kropsudsmykning. Det er mærkeligt, for jeg tænker hver gang i processen, at det da egentlig ikke er så sjovt! Men det med, at det gør ondt, glemmer man hurtigt igen!

  Og Ditte, det er slemt og det gør ondt. Men maveskindet har so far været min værste tusse-oplevelse... Måske jeg ændre mening efter skyggearbejdet som vist nok tager 4 timer med denne!

  SvarSlet
 9. Må give jer ret i at inderarmen ikke er det rareste sted. Indtil videre har det værste for mig været indersiden af hælen og fodryggen!

  Har du evt. et link til noget af hans arbejde? Er jo altid lidt på udkig efter nogen talentfulde tatovører :)

  SvarSlet
 10. DESVÆRRE har han ingen website den dygtige tatovør. Men du kan se billeder af hans arbejde via dette link:

  http://www.myspace.com/178224393/photos/albums/album/268515#mssrc=SitesPhotos_SP_AlbumCover_ViewAlbum

  Jeg har presset på for at han får en fin website med hans flotte arbejde! Butikken hedder i øvrigt Doc Pain og ligger i Holstebro hvor vi bor!

  SvarSlet
 11. Tak :) Virkelig dygtig - og ja han burde da have en lækker side til hans flotte arbejde!

  SvarSlet
 12. Det siger jeg videre til gemalen, som takker for de pæne ord!

  SvarSlet
 13. megasejt og modigt! og flot skinke også :)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...