torsdag den 26. maj 2011

Stemmer søges!

Jeg er nomineret i FDBs konkurrence om at blive Danmarks bedste madblogger. Og der er virkelig fine madpræmier på spil. Jeg er både helt stolt og helt beæret over, at jeg kan deltage i konkurrencen. Den er benhård og der er virkelig mange andre skønne madblogs med i opløbet. Så derfor søger jeg lige nu en masse stemmer.... Så vil du ikke nok, pleaaase sende mig en stemme eller to i konkurrencen? 

Stem på brændstof på vi skal spise hjemmesiden.

Jeg takker, bukker og nejer på forhånd!

4 kommentarer:

 1. Uha der er hård konkurrence, jeg kan i hvert fald se flere af mine personlige favoritter! Sikke en ære at være blevet nomineret. Held og lykke!

  SvarSlet
 2. 1000 tak Ida! Og ja, jeg er også meget glad for nomineringen selvom der virkelig er mange drønskarpe madbloggere med i konkurrencen!!!

  SvarSlet
 3. Du er så sej. Mon man kan stemme flere gange? Jeg har stemt idag og krydser alt hvad jeg kan for at du vinder en af de lækre premier :-)

  SvarSlet
 4. Tak Maria! Er faktisk ikke klar over om man kan stemme flere gange! Men jeg håber... for jeg har jo ikke 400 læsere som de andre topdygtige madbloggere, så jeg er meget taknemmelig for din stemme!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...