søndag den 8. maj 2011

Thai Wokshop

Thaimad ser altid smukt ud, smager vidunderligt og så elsker jeg, at man rent faktisk kan se hvilke råvarer, der indgår i retterne. I går spiste jeg på Wokshop for første gang - et koncept, der startede i år 2000 og som betegnes for "Thailandske Cantinas". I dag er der tre restauranter i København og vi var på den, der ligger på Gammel Kongevej som jeg fik anbefalet af en sød veninde. Indretningen er smuk, minimalistisk og æstetisk. Og maden er faktisk det samme! Vi nød først lidt dumplings og satay sticks (jeg er vild med den peanutsauce, der altid følger med), som er nogle af mine thailandske favoritter. Derefter delte vi en Chang Mai Yellow Curry, en Thai Beef Salad og Sweet n Sour Chicken. Der var mere end rigeligt med mad til os 3, så vi fik resten med hjem i en doggy bag. Så vil bare lige sende mine varmeste anbefalinger hvis du har lyst til lækkert thaimad og er i KBH! Det er ikke sidste gang jeg skal på Wokshop i hvert fald!

2 kommentarer:

  1. Mmm, det ser lækkert ud! Jeg er vild med thaimad :D

    SvarSlet
  2. Thaimad er nok også på min top5 over verdens dejligste spiser ;)

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...