fredag den 6. maj 2011

Version 3,0

I går blev jeg opdateret til en ny og bedre version - Nemlig version 3,0! Og det nye årti startede fantastisk med en stor overraskelse: jeg fik et Nikon kamera af min bedre halvdel! WoW! Siden har ingen set mit ansigt for jeg har det kamera for øjet konstant... jeg øver mig for der er sørme da meget teknik ved sådan et avanceret kamera, som jeg slet ikke er vant til med det lommekamera jeg normalt bruger!

Fødselsdagen fortsat i wellness i DGI Huset Herning med spa, dampbad, saunagus og andre herlige ting. Totalt in heaven... og så lækker italiensk middag inden den stod på bålhygge i egen have! Jeg nød hvert et øjeblik og tænkte slet ikke på, at jeg nu burde være trådt ind i de voksnes rækker, som en gammel dame! Næææ nej, sikke en dag fyldt med overraskelser, forkælelse, afslapning, god mad, hygge og i verdensbedste selskab! Arhhh rarhed!

5 kommentarer:

 1. Lyder som den mest fantastiske fødselsdag. Håber Herning behandlede dig dejligt, det fortjente du på din dag. Den er jo kun din :-)

  SvarSlet
 2. Du har da bare haft en kanon dag. Det er dejligt at høre. Jeg har også lige fået mit nye kamera i går. Et Canon. Der skal i den grad øves her i weekenden :)

  SvarSlet
 3. @ Maria, Herning var flink ved mig! Har du prøvet det wellness-halløj i DGI-huset? Ellers er det en anbefaler, især deres saunatema! Jeg kommer igen næste lørdag hvor min veninde og jeg skal følge dine tips til byen og spise brunch på aroma!

  @ Malene, det kan være vi skal på fotokursus sammen et sted i det danske land ;) Tillykke med dit Canon!

  SvarSlet
 4. luttergode gaver! fristes helt til at sige tillykke igen :) jeg er stadig i gang med at lære at bruge mit kamera ordentlig - det er en længere proces, synes jeg.

  SvarSlet
 5. Tillykke med fødselsdagen og opgraderingen til 3,0 - hilsen en 3,2'er fra på tirsdag af ;)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...