fredag den 24. juni 2011

Brændstof og Skt Hans

Måske var det ikke det bedste bålvejr i går - det blæste og regnede lidt -  men vi var fastbesluttet på, at vi skulle holde Skt Hans i vores have og lave bål! Det endte også med at holde tørt det meste af aftenen så vi kunne sidde rundt om bålet med hjemmelavet lagkage, blåbærmuffins, snobrød og skumfiduser. Jeps, der blev tanket riiiigeligt op i sukkerdepoterne... Men på vej hjem fra job havde jeg købt danske jordbær og kirsebær. Sommer, bål og god selskab er fanme bare dejligt!

PS. Er der nogen, der kan lære mig at lave cupcake frosting? Jeg kan kun lavet en meget, meget tynd udgave som slet slet ikke virker nemlig....

4 kommentarer:

 1. Du kan lave en ret simpel cream cheese frosting af philadelphia rørt op med flormelis og en lille smule citronsaft. Bare fyld flormelis i til du synes, det er sødt nok til din smag :-)

  SvarSlet
 2. UHMMM sikke en menu. Vi nåede kun til det utændte bål, stod 5 minutter i regnen med en grillpølse i den ene hånd, en kold tuborg i den anden. Min smukke fader-barn Ellen i barnevognen elskede det, men forældrene og Martin og jeg tog hinanden i hånden og ville hjem. Det må bliver en ommer næste år :-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud :-)

  Måske du pisker frostingen for meget? Brug blødt smør og flødeost der er stået ude. Tilsæt flormelis efter smag, sådan plejer jeg at lave det og jeg har ikke problemer med den....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare hyggeligt ud det hele. I er vildt gode til at skabe stemning i haven.

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...