lørdag den 11. juni 2011

Comfort Food i Edinburgh

Mit første måltid i Edingburgh var på MUMS på 4a Forrest Rd. Totalt retro, kitsch og blæret på engang. Indrettet lidt a la en diner, som den nok så ud i 50erne. Til frokost har det en menu til kun 5 pund som består af dagens suppe og en valgfri ret. Jeg fik derfor pumpkin/tomato/leek-suppe til forret og en Shepard's Pie til hovedret. MUMS! I den ægte dinerstil var der også fantastiske milkeshakes - og selvom det overhovedet ikke passer til hverken suppe eller pie, så skulle jeg da lige have en omgang milke shake med chokolade.... Så hvis du er i den skotske hovedstad og trænger til et måltid a la det du fik hos din mormor, så kan jeg helt klart anbefale MUMS great comfort food.

3 kommentarer:

 1. yum yum siger jeg bare, bliver helt sulten. Lyder til du havde en skøn tur :)
  ps. kan kommentere igen efter at have skiftet browser til google chrome yay.

  SvarSlet
 2. Sejt. jeg synes det er fedt, når der virkelig bliver gjort noget ud af indretningen på spisesteder. Det giver altså en ekstra oplevelse.

  SvarSlet
 3. Jeg synes også det er allerbedst når der er rød tråd mellem mad og indretning! Det giver en hel spiseoplevelse! Har tænkt på det her sted flere gange siden af samme årsag - jeg må have mere comfort food ;)

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...