onsdag den 15. juni 2011

Göteborg visit

Ferien er slut og som det allersidste nåede vi et smut til Sverige for at besøge folk i Göteborg. Jeg er vild med byen, maden og de mange Lagerhaus-butikker... På halvandet døgn nåede jeg forbi 3 forskellige Lagerhaus butikker 4 gange og fik fyldt kufferten med ene nødvendige sager - f.eks. 200 stk. meget fine svenske servietter! Og så elsker jeg bare svensk smörgas med räkor og æg! Uhmmmm.... Nu er jeg i Kolding til min sidste Food Architect eksamen, som jeg forhåbentlig kommer fint i mål med i morgen sammen med min gruppe. Herefter står hverdagen, den fyldte indboks og arbejdet igen for døren. Det er jo helt skørt så hurtig en sommerferie kan forsvinde!

3 kommentarer:

  1. Jeg håber du har lidt sommerferie tilgode? Lyder som 14 dage med fart over feltet, men det er jo også dig :-) Krydser fingre for din eksamen idag, lad os høre fra dig? Knæk og Bræk

    SvarSlet
  2. Jeg er vild med Lagerhaus. Giiid de havde en webshop!

    SvarSlet
  3. Jeg ville også ønske lagerhaus havde en webshop. Men indtilda tager jeg gerne turen og køber en masse servietter mm. og slæber med hjem:)

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...