mandag den 20. juni 2011

Kage-drømmerier....

Det er første dag på kontoret i 3 uger. Jeg har været tideligt oppe (5.30) og hverdagen banker igen på min dør... sidder her ved skrivebordet med krise og drømmer om den smuldrekage jeg bagte for et par uger siden. Med mandler, mynte, rabarber fra haven og danske jordbær! Vi spiste den med øko-creme fraiche - lige hvad jeg har lyst til lige nu for at tilfredsstille mit ustabile blodsukker og trætheden...

I dag er det 6 måneder siden, at jeg flyttede til provinsen. Det har vi besluttet, at vi skal fejre derhjemme i mini-huset. Min kæreste skal eksperimentere med det Texturas-sæt jeg gav ham i fødselsdagsgave. Er spændt på hvilken smag spheren har, men lur mig, om det ikke er noget med ærter og bacon inspireret at brødrene Prices program om molykulærgastronomi.

Er du sprængfyldt med mandagsenergi eller kunne du også klemme en smuldrekage ned?

3 kommentarer:

 1. Jeg har allerede klemt en kanelsnegl OG en filur is ned her til eftermiddag, så jeg må hellere takke nej til smuldrekagen ;)

  SvarSlet
 2. Jeg kunne snildt klemme et stykke kage ned. Det er mandag & jeg læser til eksamen - enough said, ik? :)

  SvarSlet
 3. Jeg har været sprængfyldt med mandagenergi på arbejdet idag. Så frik at jeg har stået op og arbejdet hele dagen, modsat at hænge hen over det som jeg plejer :D

  14 dages tid endnu og så er der sommerferie!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...