mandag den 13. juni 2011

Nr 9 er ikke godt nok....

Bloggen her er nomineret i FDBs konkurence om at blive DKs bedste madblogger. Konkurrencen er hård og jeg har kun sneget mig op på en 9. plads - dvs. jeg kun har til i morgen til at kæmpe mig op blandt top 5 for at kunne gå videre... Jeg håber, at du vil stemme på mig her ved at sige "synes godt om" brændstof - måske opfordre dine venner til at gøre det samme. Det vil betyde alverden for mig!

Klik videre til konkurrencen her og "synes godt" om - så gør du en grøn madblogger smadderglad!

9 kommentarer:

 1. Jeg har allerede været inde og stemme, men får da lige manden til at gøre det samme! ;)

  SvarSlet
 2. Du kan trygt regne med mig :)

  SvarSlet
 3. 1000 tak til jer begge... jeg har brug for alle de stemmer fra venner og venners venner og kærester og bekendte som jeg overhovedet kan få! Er taknemmelig for jeres opbakning!

  SvarSlet
 4. jeg sætter et hold igang for du skal helt til tops

  SvarSlet
 5. Tak for opbakningen! Jeg blev desværre kun nr 8!

  SvarSlet
 6. Når man tænker på, hvor mange madbloggere der findes, så er nr.8 da vildt sejt - synes jeg! Til lykke med bloggen under alle omstændigheder, så fik jeg én til på min blogroll - og tak fordi jeg er med på din.
  Økokærlige hilsener
  Rebecca

  SvarSlet
 7. Hvorfor blev jeg nu anonym.... det var ikke meningen :-)

  SvarSlet
 8. Tak for opmuntringen Rebecca! Og tak fordi du klikkede her forbi!

  Kher Marian

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...