søndag den 19. juni 2011

På farten

Jeg har været vidt omkring de sidste par uger og derfor er bloggen lidt forsømt. Tør slet ikke tælle hvor mange KM (eller miles) vi nåede at køre i Skotland. Derudover har vi også sejlet med 4 forskellige færger ud til de skotske øer. Sidste uge blev brugt på en tur til Sverige - og endnu et par færgeoverfarter + masser af km. Dernæst kørte jeg til Kolding i et par dage i Kolding for at gå til min food architect eksamen (afsluttede med 12. YAY), lørdag holdt jeg oplæg om Fairtrade på mit arbejde i Mariager hvor vi havde familiedag og nu er jeg så i Skørping i Nordjylland for at lege med mine nevøer. Jo, jeg har virkelig været på farten og lagt en del km bag mig i div. transportmidler! Nu trænger jeg bare til at komme hjem! Hjem til mit køleskab og mit køkken for at lave dejlig mad. Hjem og nyde min have. Og sove i min egen seng.  Hjem til mit kontor så jeg kan få ro til at blogge og skrive om alle mine nye oplevelser.... Ude godt, hjemme bedst siger de jo :) Kender du det?

3 kommentarer:

 1. Jeg elsker at rejse, men jeg elsker også komme hjem igen. Jeg er helt klart tilhænger af 'øst, vest - hjemme bedst' :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med din 12'er Marian. Det er det jeg siger, du er pisse sej. Jeg er meget afhængig af "hjemme-tid" - ikke at sige atjeg ikke elsker at være i ude omkring. Lyder som 14 dejlige men hektiske dage..

  SvarSlet
 3. Mange tak - det er mit første 12tal. Sidst jeg gik i skole på uni var der kun 13skala ;)

  Ja dejligt at være ude og omkring. Men også så rart at være hjemme i vante rammer. Det har været 14 dejlige, men ufatteligt hektiske dage... jeg kommer ikke heeelt afslappet tilbage på job denne gang!

  SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...