søndag den 12. juni 2011

Snegletid

For første gang i meget lang tid har det føltes som om at min weekend er gået i snegletempo. Langsomt. Ingen planer. Der går ca. en halv dag og så har jeg læst, chillet og lavet de små ting, som jeg ellers klager over, at jeg ikke kan nå. Og så bliver det bare alt for stille for mig. Rastløsheden griber ind - der skal ske noget! Men når man bor i det vestjyske og der er timevis af kørsel til nærmeste veninder eller familie, så er det svært at lave impulsive aftaler....

Foruden at være til barnedåb i dag, så har jeg brugt min weekenden på at forberede lidt eksamen, bage kammerjunkere (ja, så har man for meget tid), sidde i solen og spise koldskål, tulle rundt, lave mad, rydde op og andre små sysler. Tiden har sneglet sig afsted! Jeg elsker at holde ferie, men jeg elsker endnu mere at opleve og være i godt selskab med andre. Jeg har det bedst når der er fuld fart over feltet... Og indimellem er det lidt antiklimaks at komme hjem efter en oplevelsesrig ferie og koble af, når man er vant til en ultrahektisk hverdag.... Kender du det?

2 kommentarer:

  1. Læste mig lige frem til, at du alligevel har noget på plakaten :) Göteborg - gid det var mig.

    SvarSlet
  2. Jeg vi har liiige booket et par dage som det sidste i vores fælles ferie! Så står den på eksamen - jeg burde derfor ikke ha været rastløs denne weekend, men det var jeg...

    SvarSlet

TAK for din kommentar - den varmer! KH Marian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...